xarxa Catalunya Emprèn: per la creació d’empreses | Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Castellano | English |  AAA  |  Cerca

Cercador

Destacats "Assessora't" i "Actualitat"

assessora'tactualitat

Continguts d'aquesta secció

Nota legal

Aquest lloc web és propietat de la Generalitat de Catalunya. Els seus continguts, incloent-hi textos, imatges, so i qualsevol altre material, són de la seva propietat o de tercers que n’hagin autoritzat l’ús d’alguns aplicatius i continguts específics a la Generalitat de Catalunya. Tots els drets estan reservats.

L'accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

Només està permès l'ús autoritzat expressament pels titulars dels continguts del portal web.

L'usuari reconeix que la reproducció, distribució, comercialització o transformació no autoritzada expressament dels continguts d'aquest web constitueix una infracció dels drets de propietat intel·lectual i industrial dels titulars dels mateixos.

La informació administrativa facilitada  a través d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de les disposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC, l'edició digital del qual és l'únic instrument que en dóna fe de l'autenticitat i contingut, o en altres diaris oficials.  

La Generalitat de Catalunya no és responsable de la informació que es pot obtenir a través d'enllaços a sistemes externs que no siguin dependents dels  titulars del portal web.

El titular del portal web no garanteix que el web o el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anàloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informació que permeti identificar la persona física usuària del web.

Les dades personals facilitades pels usuaris al titular del portal web, seran tractades d'acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Així mateix, podeu exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició d'aquestes dades personals, en els termes previstos a la legislació vigent, mitjançant comunicació escrita, presentada a la Direcció General d'Economia Cooperativa i Creació d'Empreses del Departament de Treball, al carrer Sepúlveda 148-150, 08011, Barcelona.


Peu de pàgina

© Generalitat de Catalunya  | Contactar | Mapa Web | Avís Legal | Accessibilitat | Sobre el Web

Catalunya Emprèn Generalitat de Catalunya Fons Europeu de Desenvolupament Regional