Xarxa Emprèn: per la creació d’empreses | Generalitat de Catalunya

Generalitat de Catalunya

Xarxa Emprèn  > Accedir als serveis

Accedir als serveis

Castellano | English |  AAA  |  Cerca

Cercador

Destacats "Assessora't" i "Actualitat"

assessora'tactualitat

Navegació principal del web de la Xarxa Emprèn

Saltar-se les seccions del web

Seccions destacades del web de la Xarxa Emprèn

Alguns continguts destacats del web de la Xarxa Emprèn

Continguts d'aquesta secció

Tria entitat i sol.licita assessorament

Per accedir als serveis de la Xarxa Emprèn tan sols has d'adreçar-te a l'entitat de la què vulguis rebre assessorament a través de l'apartat Assessora't del nostre web i omplir el formulari de petició d'assessorament. L'entitat es posarà en contacte amb tu per concertar una primera cita o donar-te la informació que necessitis.

 

També et pots contactar directament a l'entitat per telèfon o presencialment. Tens les dades de totes les entitats a l'apartat Assessora't i pots fer la cerca per territori. 

Com triar la teva entitat?

Totes les entitats de la Xarxa Emprèn estan acreditades i compleixen amb un requisits que garanteixen la qualitat i expertesa en els serveis prestats. En tot cas hi ha algunes qüestions que et poden ajudar a decidir-te per un o un altra entitat de la xarxa. 

Proximitat
Si disposes de poc temps/mobilitat i/o  el teu negoci està molt arrelat a un territori la millor opció és la proximitat. En aquest sentit disposes d'una entitat a cada comarca i d'organismes locals d'assessorament que garanteixen un ampli coneixement del territori i de les seves peculiaritats.  A l'Assessora't podràs filtrar al cercador d'entitats per localitat i comarca.

Accessibilitat per als emprenedors
Entitats d'iniciativa social que ofereixen un acompanyament amb un valor afegit a les persones emprenedores per garantir l'accessibilitat de totes les persones a l'emprenedoria i afavorir el seu èxit empresarial.

Sector professional
Entre les entitats de la xarxa trobaràs col·legis professionals que poden aportar un valor afegit en l'acompanyament als emprenedors del seu camp professional. 

Forma jurídica
Algunes de les entitats de la Xarxa Emprèn estan especialitzades en l'assessorament a cooperatives o  persones treballadores autònomes. 

Innovació i recerca
Les empreses de base científica o tecnològica també poden trobar valor afegit  a entitats lligades al món universitari i amb ubicació a parcs tecnològics.


Peu de pàgina

© Generalitat de Catalunya  | Contactar | Mapa Web | Avís Legal | Accessibilitat | Sobre el Web

Catalunya Emprèn Generalitat de Catalunya Fons Europeu de Desenvolupament Regional